2014. április 28., hétfő

Az új Ladám :)



Egy nagyon szép Lada 1200-est sikerült megszereznem, szép citromsárga színe van de szerintem lecserélem mustár sárgára :D . Minden eredeti rajta,majd még jövök frissítésekkel ! Nemsokára bemutatom a kis polski fiat másik verzióját,na addig aludjatok :D Sziasztok !

2014. április 14., hétfő

Zastava Skala 55

Sziasztok ! Itt van az egyik újabb projektem, ez egy Zastava 101 ( ferdehátú ) . Ez egy rally változat akar lenni xD :D . Az autó kapott teljesen új felfüggesztést, teljesen új belsőt, egyáb extrák: bukócső, rally kerekek,hátsó szárny stb.
Itt vannak a képek, most sok képel érkeztem. Az autó lehet , hogy letölthető lesz , nem tudom biztosan még meggondolom !

Sziasztok :)








2014. április 12., szombat

2014. április 8., kedd

Fiat 125p Rendőrség

Bemutatom egy régen elkészűlt módomat . Ez egy Fiat 125p régi magyar rendőrautó ! Az autót egy lengyel készítette,a rendőrautó változatot pedig én. Szerintem egy nagyon szép darab modell, nagyon jó mínőségű. A játékban könnyen lehet vele közlekedni, jó gyors mint a valóságban :D . A szírénákat és egyéb kiegészítőket én készítettem el. Erről enyit !

Itt vannak a képek ! :)






2014. április 7., hétfő

Lada 1200 R

Sziasztok ! Itt van az első mód amit le birtok töltenni az oldalon :) . Ez egy szép Lada 1200-es Rally változat amit én készítettem. A színe változhatható, az elegant autót cseréli le a játékban.

AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL VÉLETLENÜL SEM SZABAD ÁTALAKÍTANI !!!

Élvezd ! :)

Hy ! This car is a Lada 1200 R ( Rally ) , this is a nice hungarian modification by me Krumpli99.  It should not be altered without permission !!!

Enjoy ! :)









2014. április 3., csütörtök

Zastava Skala 55

Új projekt ! :)  Ezúttal egy Zastava Skala 55 tipusnak állok neki. Mivel hazámban gyártották ezt az autót, gondoltam készítek egyet. Ez egy nagyon szép és jó minőségű model. Az alap modelt Serbian mods ( szerb testvérek xD ) készítette. Mit fogok vele csinálni ? Néhány verziót készítek belőle. 

Itt van 2 kép az autóról :)







2014. április 2., szerda

Újabb képek a kis polskiról :)

Sziasztok ! Készítettem egy olyan verzíót ahol sok extra van. Tetőcsomagtartó,vontató horog, egy kis extra a belső térben, új kerekek lettek rá téve az autóra. Elmondhatom hogy EZ a legjobb Fiat 126p model a Gta San Andreas játékban, a lengyel kolegák is nagy örömmel fogadták e művemet ! :D



Itt vannak a képek, élvezzétek :)









Mára ennyi srácok.  Szevasztok !